Mitä voi saada aikaan kahdessa kuukaudessa?

Lukuaika 4 min

Lyhyt raportti Growth Hacking Partners Oy:n ja Citrus Solutions Oy:n yhteistyön aloituksesta

 

 

Olli Montonen, CEO Growth Hacking Partners Oy

Minulta kysytään kohtuullisen usein, “miten kauan menee siinä, että tuloksia saadaan aikaan?”

Oikeaa vastausta ei ole, mutta jos yrityksessä on tehty töitä konseptoinnin kanssa ja ollaan valmiita menemään eteenpäin nopeasti ja kehittämään omia toimintamalleja myös tulokset voivat seurata yllättävän nopeasti.

 

Tactical Sales -palvelu valittiin kiihdyttämään Citruksen Legal Techin myyntiä

Asiakkaan tavoite oli alusta alkaen selkeä: haluttiin ponnistaa strategisesti tärkeän tuotesegmentin, Legal Techin myyntiä. Osana tätä oli Citruksen kehittämä Citrus Robotti -tuote, joka mahdollistaa mm. prosessien ja dokumenttien luonnin automatisoinnin. Tuotetta haluttiin saada markkinan tietoisuuteen mahdollisimman nopeasti.

Tähän tarkoitukseen valittiin Tactical Sales -palvelu, joka yhdistää ketterän myyntiprosessin kehittämisen sekä tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin ja LinkedIn-mainonnan.

 

Visio nopeasta, tehokkaasta ja luovasta

Growth Hacking Partnersin visioon on kuulunut alusta alkaen ajatus kokonaispalvelusta: tietyt kasvun haasteet ratkaistaan oikealla viestillä, toiset onnistuneilla kokeiluilla ja joskus taas muutetaan konseptia. Tämän kaiken ei tarvitse olla vaikeaa ja raskasta vaan asioita ratkotaan sitä mukaa kun niitä tulee eteen ja toimintaa johdetaan myynnin pullonkauloista käsin.

On ollut suuri ilo havahtua siihen, että nuo eivät ole vain sanahelinää vaan Citruksen kanssa tekeminen on ollut aidosti ketterää, tehokasta ja asioita on pystytty edistämään nopeasti ja myös muuttamaan nopeasti.

 

Miltä palvelu on tuntunut asiakkaasta?

Taina Koskinen, strateginen johtaja Citrus Solutions Oy

Palvelu on ollut meille juuri nykyisessä tilanteessamme sopiva. Halusimme päästä nopeasti testaamaan erilaisia viestejä ja tarpeita markkinassa. Olemme tehneet intensiivisesti töitä strategisten teemojen konseptoinnin kanssa ja kaipasimme näkemyksellistä sekä tehokasta apua käytännön tekemiseen. GHP:n tiimi osoitti olevansa sanojensa mittainen ja pääsimme kiinni arjen tekoihin käytännössä heti.

 

Mitä olemme saavuttaneet kahdessa kuukaudessa?

Asetimme alkuun yksinkertaisia tavoitteita kuten myyntitapaamisten määriä. Nämä tavoitteet täyttyivät hyvinkin nopeasti, käytännössä jo ensimmäisen tehdyn toimenpiteen jälkeen. Saimme laajennettua kohderyhmiä ja kirkastettua konseptoituja viestejä entisestään. Liiketoiminnallisten tavoitteiden lisäksi olemme siis saaneet melkeinpä uusia kollegoja, joiden kanssa työskentely on helppoa ja tuloksellista.

 

Kenelle suosittelisit palvelua?

Suosittelen Tactical Sales -palvelua nopeasti liikkeelle haluaville yrityksille. Taaksepäin katsoessa, tuntuu uskomattomalta, että yhteistyömme aloituksesta on vasta kaksi kuukautta. GHP:n tiimi tarttuu nopeasti tehtäviin ja osaa ajatella strategisesti, mutta myös asiakkaan puolelta vaaditaan sitoutuneita henkilöitä. Tuloksia varten pitää uskaltaa reagoida nopeasti. Parhaat onnistumiset vaativat usein tiedon, taidon ja oikean ajoituksen yhdistelmää.

Olemme Citruksella olleet erityisen vaikuttuneita siitä, miten tehokkaasti yhteistyö GHP:n tiimin kanssa on sujunut. Strategisena johtajana arvostan sitä, että yhteistyökumppani ymmärtää nopeasti tarpeemme ja osaa ehdottaa meille sopivia toimenpiteitä. Näkemyksellisyys yhdistettynä käytännön tekoihin ei ole mitenkään itsestäänselvyys. Liiketoiminnallisiin tuloksiin olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja ne ovat jopa ylittäneet odotuksemme.

 

Citrus Solutionsin myyntijohtaja Timo Sahakarin kommentit

Yhteistyö GHP:n kanssa on lähtenyt alusti asti käyntiin erinomaisesti ja vauhdikkaasti. Olemme olleet erityisen vaikuttuneita siitä miten GHP:n tiimi tarttuu toimeen, vie aktiivisesti toimintaa eteenpäin ja on läsnä asiakkaan arjessa. Tactical Sales -palvelu yhdistää erinomaisin tuloksin tehokasta markkinointia ja liiketoiminnan muotoilua riippuen siitä, että missä myynnin pullonkaula sattuu olemaan. Olen henkilökohtaisesti positiivisesti yllättynyt toiminnan erinomaisista ja välittömistä tuloksista.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä:

Olli Montonen

CEO Growth Hacking Partners
040 820 4880 
olli@growthhacking.fi

Kaksi ihmistä kannettavan tietokoneen ääressä